Po tym poście Paweł wpadł mi do głowy pomysł
Trzeba zrobić dział ze sklepami a raczej dealerami u których można kupić koi, a userzy sami zweryfikują czy Ci ludzie mają zdrową i fajną rybę i mają fundamentalną wiedzę o wodzie i wiedzą co robią.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
No ryby ma niezłe jakościowo byłem u niego.. a wiedzę też ma dużą można zawsze się dowiedzieć coś nowego.. ale za jakość trzeba zapłacić:)i to wszędzie!!!
A informacje trzeba zbierać od wielu hodowców
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Noż człowieku Rozmawiamy o koi Ma bardzo dobre ryby, preselekcjonowane w Niemczech z dostaw japońskich.snoopwlp napisał: Paweł niestety nie słyszałem, ale jeszcze wszystko przede mną. Przecież i tak na wiosnę będę coś tak dokupował A ten Pan Krystian to ma ryby europejskie czy japońskie?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Marku, świetny pomysł. Naprawdę. Myślę, że jest tutaj kilka osób co wie gdzie można coś kupić w swojej okolicy.
Mumin, jakość jakością, zgadzam się z Tobą, że kosztuje takowa, ale to też zależy co kto oczekuje od danej ryby. Ja osobiście jestem zwolennikiem kupna małych rybek i chciałbym je wychować sam. Nie jest sztuką dla mnie kupić rybę i powiedzieć, że mam. Bo niby po co? A gdzie przyjemność z patrzenia rak rosną?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
5 ludzi sprowadziło w tym roku koi z Japonii ,to raczej nie będzie o czym pisać
Przenieś Marku jak możesz to do nowego działu to podyskutujemy
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Ja bym pisał o tym, jak powinny wyglądać porządne ryby - żeby ludzie wiedzieli, po co i dlaczego kupują ryby japońskie. I dlaczego czasami warto wydać parę stówek i ciut więcej - w sytuacji, gdy przekonujemy się, że sprowadzane boksy to nie tategoi (pomarzyć), nie tateshita (może jakimś trafem...), ale tak jakby odrzut "przed-poprzedniej" selekcji.Tomek napisał: 5 ludzi sprowadziło w tym roku koi z Japonii ,to raczej nie będzie o czym pisać
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
I tutaj Paweł też ma rację. Przecież taka osoba jak np. ja też musi wiedzieć na co zwracać uwagę. Dodatkowo w tym dziale można byłoby dawać opinie nt. jakości ryb i oczywiście wiedzy również sprzedającego.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
snoopwlp napisał: I tutaj Paweł też ma rację. Przecież taka osoba jak np. ja też musi wiedzieć na co zwracać uwagę. Dodatkowo w tym dziale można byłoby dawać opinie nt. jakości ryb i oczywiście wiedzy również sprzedającego.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Marku a teraz mój zapomniany i przyziemny temat. Chodzi mi o to karmienie tych ryb teraz... Mam temperaturę 16st. Myślę, że powoli coś tam można byłoby im dać np. jutro? Czy jeszcze chwilkę poczekać?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
No dobra... sprawdzę, chociaż wyjątkowo się na tym nie znam, poza twardością i pH
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
snoopwlp napisał: Marku a teraz mój zapomniany i przyziemny temat. Chodzi mi o to karmienie tych ryb teraz... Mam temperaturę 16st. Myślę, że powoli coś tam można byłoby im dać np. jutro? Czy jeszcze chwilkę poczekać?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
ok, tak jak piszecie, jeszcze chwilkę wytrzymają, bo będę miał problem z wodą i z nimi. Niech jeszcze odżyją.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
TIME Marek Szurpik
ul.Hołowieska 56
17-100 Bielsk Podlaski
+48 730-301-809
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...