www.centrumkoi.pl/ Krystian Sowada 692-008-281
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
również polecam. kolega w razie potrzeby doradzi i służy pomocą
Stronka nie działa, ktoś coś wie?
Spróbuj zadzwonić do Krystiana. Tel raczej nie zmienił, a ryb nie sprzedał. Pewnie subskrypcja się kończyła. Mam u siebie takie tel.
692 008 281 albo 77 454 84 25. Mam i trzeci tel, ale nie wiem czy nie należy do kogoś z rodziny. No a jak coś będziesz wiedział daj znać. Dla mnie Opole daleko, ale dla wielu jeżdżących A4, prawie po drodze. Wiele osób coś od Krystiana u siebie ma np. połowa mojego stanu posiadania jest od niego.
Ja jestem codziennie w Opolu a prawda taka, że jeszcze u. Jego nie byłem
Ja raz chciałem zajechać i nawet byłem pod jego domem , ale z nim trzeba się umówić i nie ma on ryb przy domu lecz gdzies , nie wiem gdzie.
Ja byłem u Krystiana bardzo bardzo dawno temu, ryby chyba miał w garażu obok domu
wiem że miał też taką małą szklarenkę z dwoma małymi zbiornikami
Dokładnie tak jak pisze Marek. Karpie są w ogródku.
No a tak na marginesie - nie wiem co mają Ci koledzy z Opolskiego, bo Krystian też miał wolierę w egzotycznymi papużkami .
Zgadza się potwierdzam, swego czasu rozmawialiśmy bardzo często przez telefon, można powiedzieć że zwierzaliśmy się sobie z problemów i radości dnia codziennego i podczas rozmów słychać było świergotanie ptaszków
TIME Marek Szurpik
ul.Hołowieska 56
17-100 Bielsk Podlaski
+48 730-301-809
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...